Softwarekrav for at gå på opdagelse hos Fruugo

For at få den allerbedste shoppingoplevelse hos Fruugo anbefaler vi, at du går på opdagelse ved hjælp af en opdateret version af følgende browsere:

• Chrome
  • Internet Explorer
  • Firefox
  • Safari

Hvis en side ikke vises efter hensigten, skal du opgradere din browser. Giv os besked, hvis du bruger den seneste browser, og siden stadig ikke vises korrekt. Vi har linket ovenstående liste til opgraderingssiden for hver enkelt browser for at gøre det let for dig.