Tilmeld dig Fruugo

Det er ikke nødvendigt at være registreret som bruger for at afgive en ordre hos Fruugo, men hvis du har en konto, sparer du tid ved fremtidige køb, og du kan spore dine ordrer og se din ordrehistorie.

Du vil også få mulighed for at modtage seneste nyt fra Fruugo, så du er den første, der hører om særtilbud, promotions, rabatter, kampagner med gratis forsendelse og nye produkter.

Det er hurtigt og let at tilmelde dig Fruugo. For at oprette en konto skal du blot klikke på Tilmeld i øverste højre hjørne på Fruugo-produktsiderne og udfylde en kort registreringsformular. Tilmeld dig nu