Få vist dine ordrer

Hvis du er registreret bruger, kan du få vist en komplet oversigt over dine ordrer samt tjekke status for nyligt afgivne ordrer under Din konto. På denne side kan du se alle dine ordrer samt udførlige oplysninger om hver enkelt ordre.

Dine ordrer mærkes som følger:

• Åbne ordrer → ordrer, du har afgivet for nyligt, og som endnu ikke er bekræftet af forhandleren
  • Lukkede ordrer → ordrer, der er bekræftet og afsendt

Status for hver ordre opdateres i takt med, at den ændres, og den er hele tiden synlig for dig. Vi sender også en e-mail, hver gang status for din ordre ændres, for eksempel når din ordre afsendes.