Leveringsomkostninger

Forsendelsespriserne for Fruugos produkter fastsættes af de forhandlere, der sælger dem. Gebyrerne varierer alt efter forhandlerens beliggenhed, destinationslandet og den valgte leveringsmetode (standard eller ekspres, hvor dette er muligt).

Leveringsomkostningerne for et produkt vises på den enkelte produktside.

Det antages, at leveringen skal foregå i samme land som det lokale Fruugo-websted, du besøger. Hvis du vælger levering uden for dit hjemland, opdateres leveringsgebyrerne tilsvarende, når du vælger et andet destinationsland ved kassen.

Hvis du er registreret bruger, kan du ændre leveringslandet for din konto under <Din konto → Personlige oplysninger>, så den korrekte leveringspris vises på produktsiden. Når du ændrer dit land, beregnes forsendelsesomkostningerne for alle produkter, du kigger på hos Fruugo, baseret på det nye land.

Den samlede leveringsomkostning vises altid på den sidste side af afregningen, før du indsender/bekræfter din ordre.

Du skal være opmærksom på, at et meget lille antal af vores produkter pålægges en yderligere tillægsafgift. Dette forekommer, hvis produktets vægt overstiger speditørens tilladte vægt, eller hvis leveringsadressen er en exceptionel beliggenhed, der er svær at nå frem til. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt, hvis et af tilfældene gør sig gældende for din ordre, og du kan vælge, hvorvidt du vil fortsætte med ordren eller annullere den.
Hvis du kun har bestilt fra én forhandler, vil din ordre sandsynligvis ankomme i én pakke, så hvis der mangler varer i kassen, skal du kontakte Fruugo kundeservice.

Hvis du har bestilt fra flere forhandlere, ankommer din ordre i separate pakker, idet hver enkelt forhandler sender sin egen del af ordren. Det kan tage 5 forretningsdage fra afsendelse, før en indenrigslevering finder sted, og 14 forretningsdage efter afsendelse, før en international levering ankommer. Hvis du efter dette tidsrum ikke har modtaget din ordre, skal du kontakte Fruugo kundeservice.

Tjek e-mailen med ordrebekræftelse for at finde ud af, hvilke forhandlere din ordre kommer fra.