Betalingssikkerhed

Betalinger behandles af Ingenico Payment Services (Ogone), der gør det muligt for Fruugo at tilbyde kunderne en problemfri og sikker onlinebetalingsløsning. Der gøres brug af de nyeste sikkerhedsværktøjer samt værktøjer til forebyggelse af økonomisk kriminalitet/bedrageri, så du trygt kan stole på, at betalinger altid er sikre, og at personlige oplysninger aldrig kompromitteres.

Fruugo bruger stærke krypteringsmekanismer via et SSL-certifikat fra Digicert, så overførslen af dine oplysninger til Ingenico Payment Services altid er sikker. Ingenico bruger en SSL-platform, der er PCI-DSS-kompatibel og sikrer, at den overholder finansbranchens høje sikkerhedsstandarder.