Ohjelmistovaatimukset Fruugon selaamiseen

Parhaimman ostokokemuksen saat käyttämällä Fruugon tukemia selaimia. Fruugo tukee seuraavia selaimia:

Selaimesi tulee sallia evästeiden käyttö, jotta voit tehdä tilauksia. Lisäksi sinun tulee aktivoida JavaScript, jotta selaimesi voi näyttää tiettyjä Fruugon ominaisuuksia.

Suositeltu näytön resoluutio on vähintään 1024 × 768 pikseliä. Suosittelemme Adobe Flash Playerin käyttöä, mutta se ei ole välttämätöntä.