Henkilökohtaisten tietojen suojaaminen

Arvostamme suuresti yksityisyyttäsi ja huolehdimme tarkasti henkilökohtaisista tiedoistasi. Tietosi säilytetään Fruugossa tarkasti suojattuina. Voit olla varma siitä, ettei kukaan muu pääse näkemään tai muuttamaan henkilökohtaisia tai Fruugon käyttöä koskevia tietojasi. Fruugo takaa, ettei jaa milloinkaan henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille.

Emme koskaan pyydä käyttäjätunnustasi tai salasanaasi sähköpostitse. Emme myöskään pyydä sinua milloinkaan lähettämään sähköpostitse henkilökohtaisia tietojasi, luottokorttisi numeroa tai tunnusta (CVV/CVC), sosiaaliturvatunnustasi tai muuta luottamuksellista tietoa. Saatat joskus saada sähköpostia, joka näyttää Fruugon lähettämältä, muttei ole sitä. Pääasiassa tällaisissa viesteissä pyydetään lähettämään kirjautumistunnuksesi tai jokin muu henkilökohtainen tieto. Älä lähetä käyttäjätunnustasi tai salasanaasi missään tapauksessa. Henkilökohtaiset tietosi saatetaan varastaa, ja niitä saatetaan käyttää petostarkoituksessa.

Suosittelemme, että säilytät Fruugo- käyttäjätunnuksesi ja salasanasi varmassa paikassa, etkä anna niitä kenellekään. Jos epäilet, että olet joutunut huijauksen kohteeksi tai saat epäilyttävän sähköpostin, ota välittömästi yhteyttä Fruugon asiakaspalveluun.