Toimitusmaksut

Toimituskulut riippuvat toimitusmaasta, -tavasta ja kauppiaan sijainnista. Tuotteita myyvät kauppiaat määrittelevät Fruugossa myytävien tuotteiden toimituskulut.

Selatessasi Fruugossa tuotteita näet niille toimituskulut, jotka määräytyvät sen perusteella, minkä maan olet joko valinnut Oma profiili  Asetukset -sivulla, jos olet rekisteröitynyt Fruugon käyttäjä, tai tekemiesi maa- ja kieliasetusten mukaisesti. Tuotevalikoima, tuotteiden hinnat ja niiden veroprosentit vaihtelevat maan mukaan. Varmistathan, että määrität maaksesi sen maan, jossa asut ja jonne haluat tilauksesi toimitettavan.