Omien tietojen hallinta

Siirry osioon Oma profiili  AsetuksetTiliasetukset-osio sisältää sinua koskevat perustiedot: nimi, sukunimi, näyttönimi, sukupuoli, sähköpostiosoite ja kuva (jos olet ladannut sellaisen). Julkisessa profiilissasi näytetään näyttönimesi ja profiilikuvasi. Nähdäksesi, miltä sosiaalinen profiilisi näyttää, klikkaa Miten muut näkevät profiilisi. Henkilötietojasi säilytetään turvallisella tavalla, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Voit palata Tiliasetukset-osioon milloin tahansa ja muokata muita antamiasi tietoja paitsi näyttönimeäsi - sen voit valita vain kerran - ja sähköpostitiliäsi, jonka avulla Fruugo-tilisi ensisijaisesti tunnistetaan.

Profiilin Sijainti ja kieli -välilehdeltä löytyvät maa- ja kieliasetukset. Voit muuttaa asetuksia milloin tahansa. Myös muut fruugolaiset näkevät sijaintisi ja ymmärtämäsi kielet julkisesta profiilistasi.