Softwarevereisten

De volgende webbrowsers worden door de Fruugo-webwinkel ondersteund en bieden een optimale winkelervaring:

Je browser moet cookies accepteren, anders kun je geen bestellingen plaatsen. Daarnaast moet in je browser ondersteuning voor JavaScript zijn geactiveerd om bepaalde Fruugo-voorzieningen te kunnen weergeven.

De minimaal aanbevolen schermresolutie is 1024 × 768 pixels. Adobe Flash Player wordt aanbevolen, maar is niet noodzakelijk.