Berekening van verzendkosten

De verzendkosten hangen af van het land van bestemming, de aflevermethode en de locatie van de verkoper. De verzendkosten voor de producten die via Fruugo worden gekocht, worden bepaald door de verkopers.

De verzendkosten voor de producten op Fruugo zijn gebaseerd op het land dat je geselecteerd hebt bij Mijn profiel → Privacy & instellingen, indien je een geregistreerde gebruiker bent. Indien je nog geen geregistreerde gebruiker bent, wordt de verzendprijs bepaald aan de hand van het land dat je geselecteerd hebt in de Fruugo interface. De productselectie, prijzen en toegevoegde BTW kunnen verschillen per land. Zorg ervoor dat je altijd het juiste land selecteert - het land waar je woont en waar de producten naar toe verstuurd zullen worden.