Bli medlem i Fruugo

Det går snabbt och enkelt att registrera sig för Fruugo. Och det kostar inget. När du har registrerat dig som medlem i Fruugo, finns det mycket mer som du kan göra i Fruugo: du kan skapa en egen profil, gilla eller ogilla produkter, skriva kommentarer, följa dina vänner i Fruugo för att se vad de håller på med och mycket mer. Du kan också välja att få de senaste nyheterna från Fruugo och vara bland de första som hör om promotioner, rabatter, kampanjer med gratis frakt och nya produkter i Fruugo.

För att registrera dig klickar du bara på länken Bli medlem högst upp till höger på sidan och fyller i en kort registreringsblankett.