Skydd av personuppgifter

Hos Fruugo är vi mycket angelägna om din integritet och säkerhet samt skydd av din personliga information. Du kan försäkra dig om att vi har skyddat dina personuppgifter och aktivitet på Fruugo så att de inte kan modifieras eller ses av någon annan. Vi garanterar att vi inte lämnar ut dina personuppgifter till tredje part.

Fruugo kommer inte att be om ditt användarnamn eller ditt lösenord via e-post. Likaså kommer vi inte att be om dina personuppgifter, ditt kreditkortnummer, din säkerhetskod på ditt kreditkort (CVV/CVC), ditt personnummer eller om någon annan konfidentiell information via e-post. Någon gång kan det hända att du får ett e-postmeddelande som ser ut att komma från Fruugo fast det i själva verket är förfalskat. Oftast frågar sådana e-postmeddelanden efter din inloggningsinformation eller annan personlig information. Lämna aldrig ut din inloggningsinformation. Din personliga information kan stjälas och användas för bedrägerier.

Vi rekommenderar att du sparar din inloggningsinformation på ett säkert ställe och inte lämnar ut den till någon annan. Om du misstänker bedrägeri eller förfalskad e-post, kontakta Fruugos kundservice omedelbart.