Leveranskostnader

Storleken på leveranskostnaderna beror på bestämmelselandet, leveranssättet och detaljhandlarens belägenhet. Leveranskostnaderna för produkterna i Fruugo fastställs av detaljhandlarna som säljer produkterna.

Leveranskostnaderna för produkterna på Fruugos webbplats gäller för det land du har valt på Min profil  Integritet & inställningar om du är registrerad medlem, eller för det land du väljer i lands- och språkinställningarna. Produktsortimentet, produktpriserna och momsen varierar också från land till land. Se till att du väljer rätt land, det vill säga det land du bor i och dit produkterna ska levereras.