Hantera personuppgifter

Gå till Min profil  Integritet & inställningarPersonuppgifter innehåller all grundläggande information om dig: ditt namn, efternamn, användarnamn, kön, din e-postadress och en bild (om du har laddat upp en sådan). Det andra kan se är ditt användarnamn och din profilbild. Om du vill se hur din sociala profil ser ut klickar du på Så ser andra dig. Vi sparar dina personuppgifter på ett säkert sätt och vidarebefordrar dem aldrig till andra.

Du kan ändra alla Personuppgifter vid ett senare tillfälle utom användarnamnet, som du inte kan ändra när du väl har valt det, och e-postadressen, vilken fungerar som primär adress för ditt konto hos Fruugo.

På fliken Ort och språk i din profil hittar du dina lands- och språkinställningar. Dessa kan du ändra när som helst. Din ort och de språk du förstår visas även för andra användare när de besöker din profil.